Afspraak maken

Praktisch

Afspraak

Het maken van een afspraak kan zowel online als telefonisch maar om praktische redenen liefst NIET VIA MAIL OF SMS.

U zal zowel bij het maken van de afspraak, als een dag voor de afspraak zal plaatsvinden een herinneringsmail ontvangen.

Annuleren kan enkel telefonisch en minimum 24 uren op voorhand. Dit om een efficiënte organisatie met beperkte wachttijden mogelijk te maken en een verzuimvergoeding te vermijden.

Parking

Parking

Er is naast de praktijk een ruime parking aanwezig die makkelijk kan bereikt worden via de Kempenstraat. Parkeren is gratis.

Parking

Inkom

Vanaf de parking kan de inkom van de praktijk makkelijk bereikt worden via het aangelegde pad doorheen de voortuin. In de inkomhal drukt u op de bel “Osteopathie Praktijk”, waarna de deur automatisch ontgrendeld wordt en u kan plaatsnemen in de wachtkamer.

Betaling

Het honorarium van een behandeling kan zowel contant als mobiel via de bankapp op de smartphone uitgevoerd worden en gebeurt na elke behandeling.

Terugbetaling

Terugbetaling kan verkregen worden door middel van het uitgereikte attest voor verstrekte hulp via de mutualiteit en eventueel door een aanvullende verzekering zoals een persoonlijke verzekering, hospitalisatie verzekering en bij een arbeidsongeval.